Alternatieve behandeling voor levercirrose

Alternatieve behandeling voor levercirrose


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Alternatieve behandeling voor levercirrose

Wolfsklauw herstelt de lever

Wolfsklauw is een soort mos, het kruipt over de grond en kan tussen de 1 en de 3 meter worden in lengte. De plant heeft ongeveer 8 cm lange stengels. Tijdens de zomerperiode komt er stuifmeel in de toppen van de stengels. Wolfsklauw wordt reeds eeuwen gebruikt voor verschillende aandoeningen. Waaronder aandoeningen van de lever. Het kan zelfs de ergste leveraandoeningen helpen genezen. In de natuurgeneeskunde wordt het vaak gebruikt als alternatieve behandeling voor levercirrose.

Wolfsklauw zou dus kunnen dienen als een alternatieve behandeling voor levercirrose. Dit omdat in wolfsklauw radium aanwezig is. En dit zou blijkbaar enorm geneeskrachtig zijn. Het verhaal komt van een Oostenrijkse oudere vrouw die vertelde dat haar man ’s nachts altijd last had van ademnood. Ze praatte daarover met een vrouw die gespecialiseerd was in kruiden (Maria Treben) en die raadde haar wolfsklauw aan. Nadat de man begon met het drinken van wolfsklauwthee werd de ademnood gedurende de nacht een stuk beter, tot het na een tijd volledig verdween.

wolfsklauw

Je dient kokend water over de wolfsklauw te gieten en het op die manier opdrinken. Wanneer je de wolfsklauw kookt verliest het grotendeels zijn werking. Daarom altijd eerst water koken, daarna in een kop doen met wolfsklauw.

Wolfsklauw kan ook gebruikt worden bij veel andere aandoeningen.

Wolfsklauw kan worden aanbevolen bij jicht en voor mensen die lijden aan reuma. Zelfs indien deze al ver gevorderd zijn. Bij constipatie en bij aambeien kan het drinken van wolfklauwthee enorm hulpzaam zijn. Het is echter niet aan te raden voor mensen die last hebben van diaree. Verder kan wolfsklauw gebruikt worden bij alle problemen die in verband staan met de urinewegen zoals nierstenen of de voortplantingsorganen en bij andere leverproblemen.

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 18, 2016 om 7:37 pm
Laatste update: januari 12th, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code