Ashwagandha oplossing tegen impotentie

ashwagandha tegen impotentie


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Ashwagandha oplossing tegen impotentie

ashwagandha het kruid voor een sterke erectie?

withania somniferaTerwijl producten als viagra steeds meer hun opmars maken. Mensen zijn niet meer beschaamd om bij de dokter langs te gaan met hun seksuele problemen. En het is goed dat mannen hierin beginnen initiatief te nemen. Want seksuele gezondheid heeft voor een groot deel te maken met algemene gezondheid.

Maar wanneer het gaat over impotentie en erectieproblemen, kunnen we ook zonder de medicijnen. Omdat ze worden geleverd met een groot deel nevenwerkingen, zoals hoofdpijn, problemen met zicht enzovoort. En wanneer ze werken, doen ze niks aan het probleem op de lange termijn. Een andere belangrijke factor van mannelijke seksuele gezondheid is een algemeen goed gevoel.

Natuurlijke producten bij erectiestoornissen en impotentie

ongelukkige vrouwGelukkig zijn er natuurlijke producten die vaak kunnen helpen bij erectiestoornissen en impotentie of onvruchtbaarheid.

Veel mannen, meestal rond de 50 of daar rond, hebben te maken met lage testosteron. Testosteron het mannelijk hormoon, hebben we nodig voor de seksuele gezondheid. Sommige gebruiken daardoor testosterongels, maar dat is niet altijd nodig.

Soms kan je het lichaam ook een klein beetje helpen, zo kan het op die manier het testosteron verhogen. Er zijn een aantal kruiden die de aanmaak van testosteron op een natuurlijke manier kunnen verhogen. Eén daarvan is ashwagandha.

Testosteron verhogen op een natuurlijke manier

testosteron verhogen ashwagandhaDit oude Indiase kruid kan het testosteron tot wel 40% doen stijgen bij mannen met een laag testosteron. Bij mannen met een hoog testosteron zal slechts een kleine verhoging merkbaar zijn. Maar mensen met een laag testosteron kunnen er heel goed mee geholpen zijn. Maar niet alleen het testosteron wordt verhoogd met ashwagandha. Het sperma werd verdubbeld, de zaadcellen verdubbeld en de kwaliteit van de sperma is een stuk beter.

Ook Interessant:  6 Kruiden die het libido verhogen bij vrouwen

Ashwagandha zou wel eens een zeer goede start kunnen zijn om dat testosteron terug hoger te krijgen. En dus niet alleen het testosteron, ook het libido wordt verhoogd, een sterkere erectie en het kan bij sommige helpen tegen impotentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code