Grotere Boezem Op een Natuurlijke Manier!

grotere boezem


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Grotere Boezem Krijgen! En Dit Op een Natuurlijke Manier!

Een grotere boezem krijgen is naast gewicht verliezen waarschijnlijk de meest voorkomende wens bij jonge vrouwen. Het begint reeds heel vroeg in de puberteit. Vriendinnen vergelijken hun ‘vrouwelijkheid’ door te kijken naar de grootte van elkaars borsten.kleine borsten

Een grotere boezem is dan voor veel meisjes een grote wens en kan zelfs leiden tot ernstige minderwaardigheidscomplexen of een verminderd gevoel van vrouwelijkheid.

Borstweefsel gevoeliger maken voor oestrogeen

Er bestaan voldoende natuurlijke manieren die voor een grotere boezem kunnen zorgen. Deze middelen zullen op natuurlijke wijze de borsten vooral gevoeliger maken voor vrouwelijke hormonen.

Dit zal er niet meteen voor zorgen dat er meer vrouwelijk hormoon, of oestrogeen in het lichaam aanwezig is. Maar zal de receptoren in de borsten gaan stimuleren. Deze receptoren zullen sneller reageren wanneer oestrogeen beschikbaar is. En zullen zich daaraan vasthechten. Dit zal grotendeels de grotere boezem helpen ontstaan.

Melkklieren stimuleren

Een andere manier hoe sommige middelen om een grotere boezem te krijgen gaan werken is door de melkklieren te stimuleren. De melkklieren worden gestimuleerd door het hormoon prolactine. Die gaan dan ook uitzetten waardoor grotere borsten verkregen worden.

Wat werkt niet?

Een grotere boezem kunnen we niet krijgen door borstoefeningen te doen. Dan zullen we het borstweefsel niet gaan stimuleren maar eerder de borstspieren gaan stimuleren. Dit kan misschien helpen bij oudere vrouwen of bij dames waarvan de borsten meer gaan hangen. Maar zal er niet voor zorgen dat er een grotere boezem ontstaat.

Ook Interessant:  Groene thee regelt oestrogeen

De onrechtstreekse druk in de media en omgeving

Wanneer we reclamebladen bekijken of reclamespots zien op tv dan wordt heel vaak gebruik gemaakt van de perfecte vormen. Veel mensen weten niet dat deze beelden worden bewerkt en dat er heel wat cosmetische producten werden gebruikt om deze vrouwen er zo te laten uitzien.grotere boezem natuurlijk

Toch willen meisjes en vrouwen er ook zo gaan uitzien. Zoals we reeds hebben gemeld is gewicht verliezen en een grotere boezem krijgen de twee grootste wensen bij deze jonge of al iets oudere dames.

Ook de druk van vriendinnen of partner kan ervoor zorgen dat we vinden dat onze borstomvang te klein is. Wanneer je partner bijvoorbeeld ongewild of onrechtstreeks een opmerking gaat geven over een vrouw met grotere borsten. Dan kunnen we vaak in de verlegenheid komen.

Plastische chirurgie

We kunnen er iets aan doen en we kunnen ook zelf een grotere boezem krijgen zonder daarvoor die belachelijk dure en gevaarlijke cosmetische ingrepen te moeten ondergaan.

Deze cosmetische ingrepen die vaak niet voor altijd mooi blijven en ook veelal niet in de juiste proportie zijn met de andere borst.

Om die reden is het gebruik van natuurlijke middelen om een grotere boezem te krijgen wel een beter alternatief. Het is niet alleen goedkoper en veiliger. Het blijft ook voor altijd werken.

Lijst met natuurlijke middelen om een grotere boezem te krijgen

Dong Quai

Dong Quai wortel wordt wel eens de Ginseng voor vrouwen genoemd. Niet omdat het de werking van ginseng zal benaderen maar omdat het bijna hetzelfde eruitziet.

Ook Interessant:  Fyto oestrogenen goed of niet?

Waarvoor wordt Dong Quai gebruikt?

Dong quai wordt gebruikt door vrouwen die problemen hebben aangaande hun hormonen. Vooral tijdens de menopauze is dit een veelgebruikt kruid.

Het zal problemen met de menopauze helpen voorkomen door zijn licht oestrogeen effect. En zal ook bij vrouwen die leiden aan PMS ofwel premenstrueel syndroom heel wat voordelen te bieden hebben.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Buikkrampen en onregelmatige menstruatie als gevolg van een schommelend oestrogeengehalte worden ermee verholpen.

Het wordt traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde als middel tegen een hoge bloeddruk, tegen onvruchtbaarheid, hartziekten, constipatie en tegen problemen tijdens de menopauze.grotere borsten krijgen

Het kan zowel bij vrouwen als bij mannen helpen om seksuele problemen te behandelen. Dit komt omdat het kruid zowel de eierstokken als de teelballen helpt stimuleren.

Hoe helpt Dong Quai bij borstgroei?

Door zijn oestrogeen effect zal het de borsten gevoeliger maken voor oestrogeen. Dit zorgt ervoor dat het borstweefsel gaat uitzetten en we dus een grotere borstomvang krijgen.

Dong Quai mag niet gebruikt worden bij vrouwen die bloedverdunners nemen omwille van zijn bloedverdunnend effect. Ook vrouwen die last hebben van ernstige bloedingen tijdens de menstruatie vermijden om die reden beter het gebruik van een dong quai supplement.

Fenegriek

Fenegriek is misschien het meest bekend als middel om een grotere boezem te krijgen. Het zal op een soortgelijke manier werken als bij dong quai.

Zo zal het de borsten gevoeliger maken voor vrouwelijke hormonen en op die manier het beschikbaar oestrogeen helpen vasthechten aan de receptoren in het borstweefsel.

Ook Interessant:  De invloed van oestrogeen op de huid

boezem groter makenDit heeft als resultaat dat ze een stuk groter worden.

Een tweede belangrijke werking is dat ze het hormoon prolactine zullen helpen verhogen. Dit hormoon zorgt voor een betere melkproductie.

Prolactine en oestrogeen zullen er voor zorgen dat de melkklieren worden gestimuleerd en gaan uitzetten. Ook dit heeft een borstvergrotend effect. En zal er dus voor zorgen dat ze groter lijken.

Fenegriek is uitstekend te gebruiken bij het geven van borstvoeding omdat het de hoeveelheid moedermelk zal verhogen. Fenegriek mag echter niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap omdat het een miskraam kan helpen bekomen door de baarmoeder te ontspannen.

Vrouwen die momenteel niet zwanger zijn kunnen dus gebruikmaken van fenegriek supplementen om hun borstomvang te verhogen.

Saw Palmetto

Saw palmetto is onlangs bekend geworden als middel om een vergrote prostaat bij oudere mannen tegen te gaan. Ook kan het helpen tegen impotentie en kan het helpen om het libido bij vrouwen te doen stijgen.

Dezelfde werking om een vergrote prostaat tegen te gaan kan gebruikt worden om de borstomvang te verhogen.

Dit komt door het blokkerend effect op DHT of Dihydrotestosteron. Dit zal ervoor zorgen dat de androgene of mannelijke eigenschappen bij vrouwen verminderen en zal automatisch zorgen voor een grotere boezem.

Het wordt ook vaak aanbevolen door kruidendokters als een alternatieve behandeling tegen haaruitval. Omdat haaruitval vaak ontstaat door het androgeen hormoon DHT of dihydrotestosteron.

Vrouwen die last hebben van een onregelmatige menstruatie. Het uitblijven van de eisprong, acne of haaruitval hebben vaak te maken met een verkeerde balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke hormonen in het lichaam.

Ook Interessant:  Het effect van oestrogeen

Saw palmetto is in staat om die hormonenbalans terug te brengen en deze symptomen dus uit te schakelen.

Eén van de andere symptomen van een verkeerde balans tussen de hormonen is het kleiner worden van de borsten. Ook vrouwen die reeds hun hele leven lang te maken hadden met een verkleinde borstomvang zullen hiervan profiteren doordat een verminderd androgeen effect automatisch zal zorgen voor een grotere boezem.

Saw palmetto kan gebruikt worden via een supplement.

Redactie Redactie Gepubliceerd: september 25, 2016 om 12:09 pm
Laatste update: september 19th, 2017