Grotere borsten met Fenegriek

grotere borsten met fenegriek


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Grotere borsten met Fenegriek

Het natuurlijke en goedkoper alternatief voor grotere borsten heet fenegriek!

grotere boezem krijgenVrouwen die hun borsten te klein vinden zijn niet zo zeer genoodzaakt om meteen een borstvergroting te overwegen. Er zou met het kruid Fenegriek een soortgelijk effect kunnen bereikt worden. De borstvorming stimuleren zou men dus kunnen doen met extracten van de plant.

Fenegriek is namelijk een veel goedkoper alternatief voor een borstvergroting. Het bevat geen enkel risico voor een slecht uitgevoerde operatie en het is een natuurlijk product waarmee je geen enkele schade aan je gezondheid kan toebrengen.

Fenegriek en oestrogeen

Fenegriek behoort tot de groep van de fyto-oestrogenen. Dit betekent dat ze een positieve werking hebben op het oestrogeen in het vrouwelijk lichaam. Simpelweg omdat ze de werking ervan nabootsen. Vrouwen die te kampen hebben met een te laag oestrogeen gehalte zijn dus zeker gebaat bij het gebruiken van dergelijke voedingsproducten.

Ook als alternatief voor oestrogel kan dit kruid heel goed gebruikt worden.

Verband tussen Fenegriek en borstgroei

grotere borsten fenegriekDoordat fenegriek de werking van oestrogeen nabootst verhoogt het een aantal vrouwelijke
kenmerken in het lichaam. Zoals de borstvorming.

Dit komt gedeeltelijk doordat bepaalde enzymen in de lever worden gewijzigd bij het gebruik van fenegriek. Deze enzymen vertragen de mogelijkheid van het lichaam om oestrogeen af te breken.

Voor vrouwen die vinden dat ze te kleine borsten hebben is dit misschien wel een alternatieve oplossing. Het kruid verhoogt ook nog eens de aanwezigheid van prolactine in het lichaam.

grote borstenEn het helpt ook bij de ontwikkeling van de melkklieren in de borsten. Fenegriek verhoogt melkproductie tijdens borstvoeding

Ook Interessant:  Fenegriek verhoogt melkproductie tijdens borstvoeding

Fenegriek kan vermengd worden in het eten. De zaden ervan kunnen ook toegevoegd worden aan salades.

Het kan genomen worden in capsules via een supplement of je kan er gewoon thee van maken of in de soep gebruiken.

Het is niet alleen goed voor de groei van de borsten. De nagels, het haar en de algemene hormoonhuishouding bij de vrouw zal er zeker alle baat bij hebben. Fenegriek werd al gebruikt bij de Grieken duizenden jaren geleden. De vacht van hun paarden werd er namelijk enorm glanzend van.

Bloedsuikerspiegel verlagen

bloedsuiker verlagenEr zijn reeds wetenschappelijke studies die aangetoond hebben dat we kunnen de bloedsuikerspiegel verlagen met Fenegriek. De reden daarvoor is dat ze een groot aantal vezels bevatten. Deze vezels zullen het verteringsproces verbeteren en op een bepaalde manier vertragen, deze kleine vertraging zorgt ervoor dat het lichaam meer tijd heeft om de suiker in het lichaam op te nemen. De mogelijkheid om suiker op te nemen wordt ook nog eens verbeterd met het gebruik van de plant. En de hoeveelheid insuline die wordt vrijgegeven wordt verhoogd.

Om die reden wordt het kruid in bepaalde landen zoals voor India, gebruikt voor mensen met beginnende diabetes. Zelfs bij mensen met diabetes kan het gebruik van dit kruid een positieve invloed hebben. Al dienen er wel verdere onderzoeken volgen. Het gaat vooral om het diabetes type 2.

Fenegriek en menstruale krampen

Diosgenine is een natuurlijke stof die voorkomt in het kruid. En heeft een soortgelijke werking als het oestrogeen dat het lichaam produceert. Deze stof kan helpen bij het voorkomen of verminderen van krampen tijdens of voor de menstruatie. Ook wordt er verondersteld dat dit bestandsdeel verantwoordelijk is voor het verminderen en vaak verhelpen van zogenaamde opvliegers tijdens en voor de menopauze, alsook voor en tijdens de menstruatie.

Ook Interessant:  Fenegriek om de bloedsuikerspigel te verlagen

Mengen in olie.

Doordat bij orale inname via de mond, de lever een groot deel van de kruiden reeds afbreekt, kan het handig zijn om fenegriek in te masseren rechtstreeks op de borst.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Zo passeert de het niet langs de lever en wordt bijna de volledige hoeveelheid fenegriek opgenomen door het lichaam. Het kan eenvoudig vermengd worden in olie en dan gewoon ingemasseerd worden op de borst voor een optimaal resultaat. Er bestaat ook reeds olie die een concentraat van Fenegriek of Foenumgraecum bevat.

Andere gebruiken

Naast het helpen bij de natuurlijke borstvergroting en het verhogen van de melkproductie kan het dus ook van toepassing zijn bij mensen met diabetes type 2. Vrouwen die te maken krijgen met pijnlijke menstruele krampen of vrouwen in de overgang die last hebben van opvliegers kunnen ook worden geholpen met het gebruiken van fenegriekzaad of met een Fenegrieksupplement. Daarnaast helpt het ook om het hongergevoel op te wekken en de cholesterol te verlagen.

PMS

Wanneer we te maken hebben met PMS of het premenstrueel syndroom. Dan kunnen we ook gebruikmaken van de gunstige werking van fenegriek. Zo zal het een opgeblazen gevoel en constipatie helpen behandelen. Het zal ook de hormonen helpen in balans brengen en daarbij opvliegers en slaapproblemen helpen behandelen.

Menopauze

Ook tijdens de menopauze kan dit kruid gebruikt worden om op een natuurlijke manier de aanmaak van oestrogeen te stimuleren. Doordat we de menopauze naderen zullen we moeilijker op een natuurlijke manier oestrogeen aanmaken.

Ook Interessant:  Wat Zijn De Bijwerkingen Van Fenegriek?

Dat zorgt voor de bekende symptomen tijdens de menopauze zoals opvliegers, opgeblazen buik, depressie, laag libido en nachtzweten.

Ook het libido zou verbeteren bij vrouwen tijdens de menopauze omdat het kruid op een natuurlijke manier de bevochtiging van de vagina zal stimuleren. Die grotendeels door oestrogeen wordt bepaald en pijn kan veroorzaken tijdens het vrijen bij vrouwen in de menopauze door een te droge vagina.

Zwangerschap

fenegriek zwangerschapFenegriek mag dan wel gezien worden als een zeer gunstig middel om de vrouwelijke aspecten te verbeteren. We zien dat het de borsten groter zal maken en op die manier ook de vrouwelijkheid zal doen toenemen.

We mogen dit kruid echter niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Hoewel het in de Ayurveda en de Chinese geneeskunde vaak wordt gebruikt tegen ochtendmisselijkheid tijdens de zwangerschap. Toch wordt het in het Westen algemeen afgeraden omdat het de baby ernstige schade kan toebrengen.

Het is echter geen probleem om fenegriek na de zwangerschap te gebruiken. Integendeel, het wordt zelfs aangeraden omdat het de aanmaak van moedermelk bij vrouwen die borstvoeding geven zal stimuleren.

Bijwerkingen

fenegriek borstgroeiZoals met elk natuurlijk middel met heel wat voordelen, toch zijn er altijd nevenwerkingen of bijwerkingen verbonden aan het gebruik van deze middelen. Zo is dat ook het geval bij fenegriek.

Belangrijke bijwerkingen die we kunnen opmerken bij fenegriek zijn diarree en hoofdpijn. Misselijkheid kan ook optreden, hoewel het in veel gevallen juist wordt toegediend tegen misselijkheid.

We mogen dit kruid ook beter niet gebruiken wanneer we medicijnen nemen om het bloed te verdunnen of medicatie nemen tegen een hoge bloedsuiker.

Ook Interessant:  De Voordelen Van Fenegriek Op Een Rij

Omdat het de bloedsuiker zal verlagen en ook een licht bloedverdunnend effect heeft. Het is daarom beter, aangezien de werking van de plant, dat we daar eerst met een arts over praten.

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 16, 2016 om 12:27 pm
Laatste update: september 19th, 2017