Kruiden Die Het Libido Verhogen

kruiden die het libido verhogen


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Kruiden Die Het Libido Verhogen

Kruiden die het libido verhogen gebruiken

Door het gebruik van kruiden die het libido verhogen kunnen we het libido verhogen op een natuurlijke manier. Echter is het libido van heel wat zaken afhankelijk. De meeste problemen met het libido komen voor wanneer we gestresseerd zijn of ons niet zo goed voelen. Depressie en andere mentale problemen kunnen het libido bij mannen en bij vrouwen volledig doen kelderen. Om die reden zal de zin in seks heel ver weg zijn.

Ook leeftijd zal ervoor zorgen dat het libido stilaan minder en minder hoog wordt. Wanneer dit gebeurt kunnen kruiden die het libido verhogen worden gebruikt. Dan kunnen we terug van de eeuwige jeugd genieten en hebben we nog steeds bijna dezelfde seksdrang als toen we 20 jaar oud waren.

libido verhogenWanneer we ouder worden gaan we minder en minder testosteron gaan aanmaken. Dit hormoon is van groot belang om ons libido te gaan bepalen. Mannen met een laag testosteron zullen vast en zeker ook een laag libido hebben. Jonge mannen met een laag testosteron kunnen dan vaak enkele veranderingen doen aan hun levensstijl, zoals gewicht verliezen of krachttraining doen. Maar het gebruik van kruiden die het libido verhogen zullen hoe dan ook meteen helpen om de zin in seks te doen toenemen.

Het zijn echter niet alleen de mannen die kruiden die het libido verhogen kunnen nodig hebben. Ook vrouwen, vooral wanneer de menopauze nadert. Kunnen nood hebben aan kruiden die het libido verhogen omdat de zin in seks aan het afnemen is. En om problemen met de partner te gaan vermijden kan dan gekozen worden voor dit natuurlijk alternatief.

Ook vrouwen die last hebben van stress of depressie zullen merken dat het libido een heel stuk lager ligt. Vaak is de zin in seks volledig weg.

Ook Interessant:  Zink : Waarvoor hebben we het allemaal nodig?

Kruiden die het libido verhogen

Maca

maca hormonenMaca wortel is één van de kruiden die het libido verhogen. Ze kunnen zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden om het libido hoger te brengen.

De werking komt door de stof Iodine. Deze stof is in grote grote hoeveelheden aanwezig in de maca wortel. En zal ervoor zorgen dat de hormonen in balans worden gebracht. Een ander voordeel van maca is dat ze hoge hoeveelheden zink bevatten.

Zink is van groot belang om de seksuele gezondheid te regelen. Zo zal zink testosteron gaan verhogen en werken als een antioxidant. Testosteron die zowel bij vrouwen als bij mannen het libido helpt bepalen.

Maca zal er voor zorgen dat de hormonen in balans worden gebracht en zal daarmee een stijging van het testosteron stimuleren. Het zal de aromatase voor een deel blokkeren waardoor minder testosteron zal worden omgezet in oestrogeen. Dat heeft een grote invloed op het libido.

#Maca brengt de hormonen in balans Klik om te Tweeten

Ashwagandha

Ashwagandha kruiden zijn waarschijnlijk wel de beste kruiden die het libido verhogen wanneer de oorzaak voor het lage libido te maken heeft met stress, angst of depressieve gevoelens.

Ashwagandha is ook heel goed te gebruiken door vrouwen. Het kruid gaat vooral werken op de geest. Wanneer we gestresseerd zijn zal het libido zakken. Wanneer we gevoelens van angst of depressie hebben zal het libido zakken. En wanneer we met teveel zaken bezig zijn zal het libido daar ook onder gaan lijden.

Voor al deze problemen is ashwagandha heel goed geschikt. Omdat het werkt als een kalmerend middel. De werking van ashwagandha is even sterk als de werking van lorazepam. Een chemisch geneesmiddel.

Ook Interessant:  6 Kruiden die het libido verhogen bij vrouwen

Door deze sterke werking om stress, angst, depressie te verlichten zal ashwagandha helpen om het libido omhoog te brengen wanneer dit door stress gerelateerde aandoeningen naar beneden is gebracht.

ashwagandha zin in seksWanneer we zeker zijn dat de oorzaak voor ons lagere libido te maken heeft met stress dan zijn ashwagandha de beste kruiden die het libido verhogen.

Verder wordt ashwagandha ook gebruikt bij :Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

 • Tekort aan testosteron zowel voor mannen als voor vrouwen (testosteron is ook voor vrouwen zeer belangrijk voor het libido)
 • Vruchtbaarheid bij mannen met lage vruchtbaarheid verbeteren
 • Hoeveelheid sperma vergroten
 • Erectieproblemen

Ashwagandha zal onder andere stresshormonen als cortisol gaan verlagen. Ook prolactine zal worden verlaagd met ashwagandha. Prolactine is het hormoon die zorgt voor borstvorming bij mannen.

Een supplement van ashwagandha kan worden genomen in kleine dosissen van 400 mg tot dosissen van 2000 mg. Vaak is een lichte dosis al effectief.

#Ashwagandha verlaagt #stress en doet de zin in #seks toenemen Klik om te Tweeten

Damiana

damiana libidoTurnera Diffusa zijn mexicaanse kruiden die het libido verhogen. Ze groeit bijna alleen in Mexico en in enkele andere delen van Zuid Amerika.

Er bestaat echter geen zekerheid op dit moment, op welke manier damiana gaat helpen om het libido op te krikken.

Damiana bevat heel wat voedingsstoffen, die eigenlijk allemaal gunstig zijn voor het lichaam en naar alle waarschijnlijkheid is het een combinatie van deze vele stoffen die zorgen dat het seksleven verbetert.

Damiana bevat flavonoïden, cafeïne, terpenoïden, fenolen en glycosiden.

Damiana is te krijgen in supplement vorm

Tribulus Terrestris

Een ander in de lijst met kruiden die het libido verhogen, die gaan werken op heel wat verschillende manieren is de tribulus terrestris.

Ook Interessant:  Libido verhogen met Damiana

Tribulus terrestris wordt verondersteld :

 • Testosteron te verhogen
 • De erectie harder maken
 • De erectie langer laten aanhouden
 • Bloedvaten open zetten
 • Bloedvaten ontspannen
 • Androgene receptoren stimuleren

Tribulus terrestris wordt bijna altijd gebruikt in :

 • Natuurlijke erectiepillen
 • Penisvergrotende natuurpillen
 • Testosteron boosters

Wat weten we zeker van tribulus?

tribulus terrestrisZeker staat dat tribulus het libido verhoogt. Dit werd aangetoond bij dieren (varkens, konijnen en ratten) en werd aangetoond bij mensen.

De hoeveelheid bloed die naar de penis kan stromen wordt vergroot omwille van een aantal gunstige effecten. Tribulus zal de bloeddruk doen dalen, zal de bloedvaten wijder maken en de bloedvaten ontspannen. Daardoor kan de penis dus makkelijker vollopen met bloed en wordt de erectie groter.

Dit is de reden waarom tribulus in penisvergrotende middelen wordt gebruikt. Het zal de penis niet groter maken maar het zal de hoeveelheid bloed die in de zwellichaampjes gaat vloeien gaan vergroten. Dit is merkbaar wanneer de penis in erectie is. Echter zal de penis in slappe toestand niet opmerkelijk groter worden.

De erectie wordt harder doordat er meer bloed in de penis kan stromen. Ook zal de erectie langer aanhouden omdat het bloed die uit de penis gaat stromen, heel snel terug in de penis kan stromen. De erectie blijft dus langer aanhouden. Deze effecten zijn aangetoond bij varkens, ratten en bij mensen.

Voor vrouwen is er ook goed nieuws. Omdat het gebruik van tribulus de vagina vochtiger gaat maken tijdens de geslachtsgemeenschap. Door dit verschijnsel gaat men er van uit dat het de opwinding bij vrouwen verhoogt. Maar dat staat niet vast, omdat het niet is vastgesteld en ook niet is op getest bij mensen maar bij vrouwelijke konijnen.

Naast kruiden die het libido verhogen zouden deze kruiden ook in staat zijn om het testosteron te verhogen.

Ook Interessant:  Behandeling met testosteron voor vrouwen met laag libido

Men kon vaststellen dat het testosteron bij het gebruik van een supplement met tribulus terrestris met bijna de helft ging stijgen bij mannen met een tekort aan testosteron. Echter bij mannen met een normaal testosteron was de stijging een stuk kleiner (+- 10%)

Suma

Suma zijn ook kruiden die het libido verhogen. Ze zijn niet zo bekend en worden heel vaak vergeleken met ginseng. Echter hebben ze totaal niets te maken met ginseng of met de samenstelling van ginseng. Van ashwagandha zegt men ook de Indiase ginseng omdat de samenstelling van ginseng gelijk is aan die van ashwagandha.

Dit is bij suma niet het geval. En Suma komt uit Brazilië. De enige reden waarom men dit Braziliaanse Ginseng noemt is omdat het de effecten van ginseng nabootst.

Suma behoort tot de kruiden die het libido verhogen en gaan in het lichaam reageren als het vrouwelijk hormoon oestrogeen.

Om die reden is Suma ook heel geschikt voor vrouwen om te gebruiken als kruiden die het libido verhogen. En voor mannen is het ook geen enkel probleem omdat het de functie van oestrogeen gaat nabootsen. Op die manier zal het de hormonen in balans brengen en zal het werken als kruiden die het libido verhogen.

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 17, 2016 om 12:50 pm
Laatste update: september 19th, 2017