6 Kruiden die het libido verhogen bij vrouwen

kruiden die het libido verhogen bij vrouwen


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

6 Kruiden die het libido verhogen bij vrouwen

libido verhogen vrouwAfrodisiacs worden reeds eeuwen gebruikt om het libido te verhogen. Echter zijn het niet alleen mannen die met dit probleem te maken kunnen krijgen. We kunnen ook bij de vrouwelijke sekse een probleem ondervinden met onze natuurlijke drang naar seks. Om die reden zijn kruiden die het libido verhogen bij vrouwen zeer goed te gebruiken.

Het verlaagde libido kan heel wat oorzaken hebben. Echter is de grootste reden stress. Stress die ontstaat door zorgen en angsten. Dat kan ook een depressie zijn in het ergste geval. Dat zal allemaal invloed hebben op hoeveel zin we hebben in seks.

Het kan ook met onze leeftijd te maken hebben. Vrouwen die de menopauze naderen zullen automatisch een lagere drang naar seks hebben. Al zijn er ook voorbeelden die dan weer net het omgekeerde laten gebeuren. Dat er plots een grotere drang naar intimiteit en erotiek voorkomt. Het hangt allemaal af van persoon tot persoon.

Indien je te maken hebt met een verminderde zin om te vrijen, dan kan je deze 6 kruiden die het libido verhogen bij vrouwen eens uitproberen. Ze zullen vast en zeker het verschil maken en zullen op die manier de natuurlijke zin in intimiteit en seks doen toenemen.

Kruiden die het libido verhogen bij vrouwen

Nootmuskaat

nootmuskaat libido vrouwenDit wordt hoofdzakelijk gebruikt in gepureerde aardappelen en in sommige Indiase recepten. Je hebt het vast en zeker in huis. Nootmuskaat heeft aangetoond bij dieren dat het de seksuele activiteit gaat verhogen bij ratten.

Men heeft het effect ervan niet kunnen aantonen bij mensen, toch werd het in de Afrikaanse culturen gebruikt om vrouwen meer zin in seks te geven. Het wordt in vele delen van Afrika gezien als een afrodisiac. (1)

Ook Interessant:  Tribulus Terrestris voor Vrouwen

Tribulus Terrestris

tribulus terrestris libidoDit is vooral een kruid voor mannen, toch heeft het ook bij vrouwen gunstige effecten. Zo zal Tribulus Terrestris voor vrouwen de drang naar seks doen toenemen.

Er werd een onderzoek gedaan bij 50 vrouwen. Van die 50 vrouwen ervaarden 49 daarvan, dat is 98%, een verhoogde seksuele drang.

Nog een andere studie toonde dan weer aan dat het plezier in seks toeneemt door het gebruik van tribulus terrestris. De opwinding neemt toe en daarbij ook de voldoening die daarbij hoort.

Het kruid stimuleert de androgene receptoren in de hersenen. Die zouden daarvoor grotendeels verantwoordelijk zijn.

Tribulus terrestris behoort naast de kruiden die het libido verhogen bij vrouwen, ook tot de kruiden die uitstekend werken voor de urinewegen bij vrouwen. Het reinigt de nieren, de blaas en de baarmoeder. Dit zou dan weer een impact hebben op de energie. Vrouwen die tribulus terrestris gebruiken als supplement ervaren meer energie.

Passiebloem

passiebloem gemoedstoestand libidoDe naam zegt het zelf, passiebloem. Om meer passie in je leven te brengen! Die voordelen hebben niet alleen het effect op vrouwen, het is ook bij mannen het geval.

Passiebloem zal misschien het best gekend zijn als een middel om te ontspannen, tot rust te komen. Om die reden zal dit ook zijn werking hebben bij vrouwen die door onrust, stress of angst te maken krijgen met een verlaagde drang naar seksuele intimiteit. (2)

Maca

Maca wordt vooral gebruikt in Azië. De meest bekende effecten ervan hebben te maken met de mannelijke seksualiteit. Zijn gunstig effect op het testosteron en bij mannen die aan krachttraining doen. Maar ook bij vrouwen kan dit kruid heel goed helpen om het libido op te krikken. (1)

Ook Interessant:  Testosteron gel herbeleef je tweede jeugd

Maca wordt meestal gebruikt in een supplement omdat de meeste mensen de smaak (lijkend op aarde) als raar ervaren.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Kruidnagel

kruidnagel seks vrouwenKruidnagel is nauw verwant aan de nootmuskaat. Het zal zowel bij mannen als bij vrouwen het libido doen toenemen. Voor vrouwen zal het vooral de voldoening en de opwinding stimuleren. Terwijl het bij mannen de erectie zal verbeteren en vroegtijdig klaarkomen zal verhelpen. (3)

Ashwagandha

Dit kruid behoort tot de adaptogenen. Ashwagandha wordt gebruikt in India, met zijn voornaamste functie om stress te verlagen.

ashwagandha libido vrouwenHet is een sterk angstverlagend middel, iets wat vooral van toepassing zal zijn bij vrouwen die onder stress staan, zich zorgen maken, of last hebben van een depressie. Dit kruid heeft een soortgelijke werking aangetoond als het medicijn lorazepam.

Het behoort ook tot de kruiden die het libido verhogen bij vrouwen maar kan net zo goed door mannen gebruikt worden.

Het supplement van ashwagandha zal ook helpen bij slaapproblemen en bij erectieproblemen bij mannen.

Bij vrouwen met een laag libido wordt er ook vaak testosteronbehandeling gedaan. Daarnaast draagt voldoende zink ook bij tot een hogere drang naar seks.

Gerelateerde Posts

Ook Interessant:  Libido verhogen met Damiana