Wat zijn de beste datingsites om een relatie te vinden?

beste datingsites


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

De beste datingsites : Een partner zoeken op een datingsite

Steeds meer sociale contacten worden eerst gelegd op het internet. De opkomst en vooral de verbetering van het mobiele internet hebben daar zeker voor een groot deel voor gezorgd. Het heeft natuurlijk een groot aantal voordelen.

Maar het heeft ook een aantal nadelen. Zo zijn we niet altijd 100% zeker met wie we daadwerkelijk aan het chatten zijn. Al worden de websites steeds efficiënter.

En kunnen we ons nu op verscheidene manieren verifiëren zoals met ons mobiele nr, Facebook account, Twitter account, bankrekening, mastercard, een speciale profielfoto, en ga zo maar door. Dat heeft er allemaal voor gezorgd dat de websites steeds betrouwbaarder geworden zijn.

beste betrouwbare datingsites

Er is natuurlijk een enorm assortiment. En veel is afhankelijk van wat we zelf zoeken. Vooraleer we ons willen aanmelden op een datingsite. In dit artikel gaan we bekijken welke datingsite nu het beste werkt. En gaan we ook dieper in op de doelgroep van de datingsite. Zo kunnen we ook bij onszelf afgaan, of de datingsite in kwestie wel bij ons past.

Gratis datingsites maar toch zeer beperkt

De meeste datingsites zijn gratis. Al zijn de gratis functies wel zeer beperkt. En worden die nog meer beperkt naarmate we actiever worden op de datingsite. Het is dus een goed idee, wanneer we echt op zoek zijn naar de liefde. Om een betaald profiel aan te maken. Zo kan je ook makkelijk worden gescheiden van personen die zich niet hebben geverifieerd. En worden ze als het ware verplicht om zichzelf kenbaar te maken, wanneer ze in contact willen komen met jou.

Hoge slaagkans

Zowel de beste datingsites als de minder goede datingsites hebben een grote slaagkans. Dat wordt alvast beweerd. Dat geldt echter niet voor iedereen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met een hoger diploma meer kans maken om een relatie te vinden op een goede datingsite. Verder hebben vrouwen ook voordeel tegenover de mannen.

Dit komt doordat mannen worden gezien als de jagers. En vrouwen eerder gezien worden als de prooi. Het spelletje van de verleiding speelt zich nu eenmaal zo af. Er zijn bij bijna alle datingsites een grotere hoeveelheid mannen aanwezig. Het spreekt dus voor zich dat er een hoger percentage vrouwen uiteindelijk een relatie zal vinden. En dat een lager percentage mannen daar een relatie zal kunnen vinden.

Steeds meer senioren gaan actief op zoek naar een nieuwe relatie

Steeds meer senioren blijven niet langer meer moederziel alleen maar gaan actief op zoek naar een partner. Waar we vroeger de vrijgezellenavonden hadden voor ouderen, hebben we nu speciale datingsites die uitsluitend gericht zijn op 50 plussers op zoek naar een relatie.

Ook Interessant:  Wat is de beste manier om de bikinilijn te ontharen

Deze websites mochten dan zeker niet ontbreken in onze uitzonderlijke lijst met beste datingsites. Op die manier kunnen senioren dus ook meteen makkelijk op zoek naar een nieuwe partner.

senioren op zoek naar relatie

De gemiddelde relatiekans is relatief

Het gemiddelde die wordt gegeven in de FAQ sectie van de website is meestal wel een correct cijfer. Maar betreft dus het gemiddelde van zowel mannen als vrouwen tezamen. Hoewel wij niet meteen een exact cijfer kunnen geven, kunnen we toch met gemak stellen dat de slaagkans op een relatie bij vrouwen zo’n 10% hoger zal liggen dan het gemiddelde die wordt gegeven op de website. En dat de slaagkans bij mannen om een relatie te vinden op de beste datingsites, toch 10% lager zal liggen dan het gemiddelde die wordt opgegeven.

Mannen mogen daardoor natuurlijk de moed niet opgeven. Zoals we reeds hebben gezegd speelt het een grote rol hoe we ons voorstellen, welke opleiding we hebben genoten, hoe we schrijven, hoe goed het virtueel klikt met een bepaald persoon enzovoort.

De beste datingsites in Nederland

We beginnen met de beste datingsites in Nederland. Gelukkig zijn de meeste ook actief in België. Dat zorgt voor een groot voordeel omdat we dan nog een ruimer aanbod hebben aan singles en op die manier onze kansen op een relatie alleen maar kunnen verhogen.

Met Jou

met jou beste datingsiteMet Jou hebben we net als in België, hoog in de lijst met de beste datingsites van Nederland. We hebben een hoog aantal inschrijvingen per dag. Met zo’n 180 nieuwe aanmeldingen per dag.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Het is ook de beste datingsite waar de vergelijking tussen man en vrouw relatief in balans wordt gehouden. We hebben ongeveer evenveel mannen die lid zijn als vrouwen. Dat zorgt er dus voor dat zowel mannen als vrouwen een hoge kans hebben om een nieuwe partner te ontmoeten.

Naar de website

Smart Singles

smart singles beste datingsites van nederlandWebsite is speciaal gericht voor mensen met niveau. Men verwacht dan ook van de leden dat kennis en de intelligentie hier wel aanwezig is. De slaagkansen liggen heel hoog bij mensen met een universitair en hoger diploma.

Misbruik kan ook moeilijk worden begaan omdat er hier ook een strenge handmatige controle plaatsvindt.

Naar de website

Seniorengeluk.nl

seniorengeluk beste datingsite voor seniorenSeniorengeluk.nl behoort tot de beste datingsites in Nederland voor senioren. Net zoals de website ook in België bij de absolute beste datingsites hoort voor 50 plussers. Elke dag melden zich gemiddeld zo’n 80 personen aan op de website in Nederland.

Leden onder de 50 worden geweigerd. Er is ook een manuele controle aanwezig op de website. Het is dus zo goed als onmogelijk om een vals profiel aan te maken op de site.

Men seniorengeluk hebben ouderen een hoge kans om nog een relatie te vinden en het single bestaan vaarwel te kunnen zeggen.

Ook Interessant:  Wat is de beste manier om de bikinilijn te ontharen

Naar de website

VijftigPlusDating.nl

vijftigplusdating datingsite voor seniorenIn Nederland toch de grote tegenhanger van seniorengeluk is de vijftigplusdating website. Deze behoort zeker in tot de beste datingsites in Nederland voor senioren. In België is de website helaas nog niet zo bekend.

Hier hebben we echter een betere balans tussen mannen en vrouwen. Men stelt dat er hier meer vrouwen aanwezig zijn dan mannen. Met 54% vrouwen en 46% mannen. Dat maakt het ook voor mannen dus zeer makkelijk om een relatie te vinden op deze datingsite.

De website is ook 100% mobiel en kan dus zeer makkelijk door een mobiel toestel bediend worden.

Er is een mogelijkheid tot videochat. Men kan ook onbeperkt foto’s plaatsen. De controle op deze website is strenger dan bij seniorengeluk. Dat maakt de website dan ook nog veiliger tegen misbruik.

Naar de website

Maatjemeer

beste datingsites voor singles met een maatje meerMaatjemeer is een website die speciaal gericht is voor singles met een maatje meer.

Deze website is zeker niet negatief bedoeld of is zeker niet opgericht om mensen met een schuldgevoel achter te laten.

Vaak zullen mensen met een maatjemeer zich dan ook stukken beter voelen in hun lichaam dan mensen met een laag lichaamsgewicht. De populariteit van de website bewijst echter dat deze datingsite reeds zijn nut heeft bewezen.

Naar de website

Girlsdating

girlsdating datingsites voor vrouwenDeze datingsite is speciaal ontwikkeld voor lesbische en biseksuele dames die op zoek zijn naar een relatie. Het kan meteen gezien worden als de beste datingsites voor vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen. Er zijn zo’n 70 nieuwe leden per dag die zich inschrijven. Het percentage van vrouwen die hier een relatie of een duurzame vriendschap vinden is dan ook enorm hoog.

Naar de website

Guysdating

guysdating datingsite voor homoseksuele mannenUnieke datingsite voor homoseksuele mannen die in contact willen komen met andere mannen. Het kan ook net zo goed gebruikt worden door biseksuele mannen die op zoek zijn naar mannen.

Deze datingsite is niet zo zeer op seks gebaseerd, dat wil zeggen dat de leden op de website hoofdzakelijk op zoek zijn naar een relatie.

Per dag zijn er zo’n 160 inschrijvingen. Er is dus een zeer groot aantal deelnemers op deze homoseksuele datingsite.

Naar de website

De beste datingsites in Belgie

Een groot deel van de beste datingsites in België zijn ook actief in Nederland. Dat maakt het echter ook makkelijker voor leden die dichtbij de grens met Nederland wonen. Op die manier worden de kansen om iemand te ontmoeten alleen maar groter.

Relatieplanet

relatieplanet datingsite belgieRelatieplanet is de meest bekende datingsite op het web. Het is meteen ook de goedkoopste. We kunnen reeds lid worden voor slechts 9 euro per maand. We hebben ook een enorm hoog inschrijvingsaantal. Het is de meest populaire datingsite onder de singles. Dat wilt natuurlijk zeggen dat we de hoogste kans maken op een relatie wanneer we lid worden van relatieplanet.

Met een gratis lidmaatschap kunnen we geen berichten sturen. We kunnen echter wel 5 personen leuk vinden of interesse tonen bij 5 mensen. Wanneer zij onze interesse beantwoorden kunnen we dan wel reageren.

Ook Interessant:  Wat is de beste manier om de bikinilijn te ontharen

Bij een betaald lidmaatschap hebben we alle opties natuurlijk.

Met Jou

Metjou is een datingsite vooral gericht voor mensen tussen de twintig en de veertig. Hoewel men ook steeds meer moeite doet voor oudere singles aan te trekken. Toch willen we deze website niet aanwijzen als uitermate geschikt voor senioren. Daar zijn voldoende andere datingsites voor.

met jou beste datingsiteWe vinden op deze datingsite een enorme hoeveelheid leden. Per dag zijn er gemiddeld 80 nieuwe leden die zich hebben ingeschreven. Dat maakt het één van de grootste datingsites van België.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Leden die zich aanmelden op de website zijn dan ook degelijk op zoek naar een relatie. Het is geen sociale netwerk / datingsite maar puur daten en flirten. Dat zorgt er ook voor dat de kans om een relatie te vinden ook wel relatief groot is.

Een belangrijk voordeel van deze datingsite is dat alle aanmeldingen manueel worden gecontroleerd. Het is dus niet mogelijk, of toch zo goed als onmogelijk om een vals profiel aan te maken op de datingsite.

Zoals met bijna alle datingsites is het gratis aanbod beperkt. We kunnen echter wel profielen bekijken en enkele automatische berichten sturen. Chatten is echter niet mogelijk met een gratis lidmaatschap.

Per maand kost een lidmaatschap € 24,99. Wanneer we ons meteen voor 4 maanden aanmelden krijgen we zo’n 40% korting. Een gratis lidmaatschap kan natuurlijk ook wanneer we ons aanmelden bij Metjou.

Seniorengeluk.be

seniorengeluk beste datingsite voor seniorenSpeciaal ontwikkeld voor senioren. Men moet 50+ zijn om lid te kunnen worden van deze website. Ook alle profielen worden hier manueel gecontroleerd.

Seniorengeluk is uitstekend voor 50 plussers die een relatie zoeken. Omdat ze meteen in contact komen met alle mensen van rond dezelfde leeftijd heeft deze website een enorm hoge relatiescore. Hier vinden we echter ook dat er ongeveer 65% mannen en 35% vrouwen van deze website lid zijn geworden. Daardoor hebben single 50 plus vrouwen wel een hogere kans op een relatie dan de mannen.

Op deze datingsites voor senioren hebben we echter wel een ruimer aanbod voor de leden die een gratis lidmaatschap hebben. Zo kunnen we blijven zoeken naar nieuwe leden.

We kunnen ook enkele leden contacteren zonder dat we een betaald lidmaatschap hebben. Al kunnen de ontvangende leden wel aangeven dat ze geen berichten willen ontvangen van een gratis lidmaatschap. Deze personen kunnen we dus niet contacteren zonder een betaalde inschrijving.

De prijzen zijn € 24.99 per maand of € 19.99 voor 2 maand. Maar hier kunnen we dus net zo goed een gratis lidmaatschap aangaan.

Tesamen

tesamen beste datingsite belgieDit is één van de beste datingsites op het web. De reden waarom we die niet op nummer 1 geplaatst hebben is omdat het geen gewone datingsite betreft zoals alle andere. Dit komt doordat de medewerkers heel dicht bij de leden staan. Zo kan je altijd om hulp vragen en kan je ook gecontacteerd worden voor eventuele tips en informatie te ontvangen.

Ook Interessant:  Wat is de beste manier om de bikinilijn te ontharen

De prijs is iets duurder maar is dan ook onbeperkt. Zo kunnen we met iedereen contact opnemen. Indien dit wederzijds is dan kunnen we natuurlijk heel snel een relatie vinden.

Wanneer we 1 jaar lidmaatschap aangaan, dan krijgen we de garantie op succes. Dat wil zeggen, indien we niet maandelijks met iemand contact kunnen opbouwen, dan wordt het lidmaatschap met 1 jaar gratis verlengd.

Het is de meest betrouwbare datingsite op het internet. En geeft de beste garantie op succes. Minpuntje is natuurlijk dat het lidmaatschap duurder is dan bij de meeste andere datingsites.

3 Maanden komt neer op € 96.

1 Jaar lidmaatschap krijg je voor € 188.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Gratis lidmaatschap kan ook. Al kunnen betaalde leden je dan wel automatisch weigeren.

Maatjemeer

beste datingsites voor singles met een maatje meerOok voor mensen met een maatje meer die liever in contact met iemand anders die ook een maatje meer heeft zijn er ook mogelijkheden dankzij het internet. Dat maakt het makkelijker om contact te leggen en kunnen we onszelf zijn en hoeven we niks aan onszelf te veranderen vooraleer we onze droompartner kunnen vinden.

Naar de website

Victoria Milan

victoria milan datingsite voor getrouwde mensenVictoria Milan komt uit Noorwegen en is een datingsite die is gericht op mensen die vreemdgaan. Nogal negatief natuurlijk. Toch scoort deze website heel hoog in de lijst met beste websites.

Het grote verschil tussen Victoria Milan en de andere beste datingsites is dat we hier wel meer vrouwen dan mannen op terugvinden. Dat maakt het voor mannen minder moeilijk om een date te vinden. Toch moeten we hier wel bewust zijn dat deze vrouwen niet beschikbaar zijn voor een relatie.

Voor singles wordt Victoria Milan dus algemeen afgeraden.

Girlsdating

girlsdating datingsites voor vrouwenDe Belgische versie van een datingsite waar vrouwen in contact kunnen komen met andere vrouwen.

Uniek in zijn soort. Een zeer hoge kans om een partner of duurzame vriendschap te vinden.

Iets minder hoge aanmeldingen zoals bij de Nederlandse versie van deze datingsite.

Maar toch de beste datingsites voor vrouwen die andere vrouwen willen leren kennen.

Naar de website