Helpen Druiven Bij het Vet Verbranden?

druiven vet verbranden


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Helpen Druiven Bij het Vet Verbranden?

Vet verbranden met druiven: Inleiding

Druiven zijn laag aan calorieën. Daardoor kunnen we dus meer eten voor minder calorieën. Afvallen en vet verbranden komt altijd neer op minder calorieën innemen dan ze verbruiken.

Wanneer dit het geval is zal het lichaam dus vetten gaan gebruiken om te voorzien in de dagelijkse behoeften om de processen uit te voeren in het lichaam.

Druiven bevatten ongeveer 75% water. Voedingsmiddelen die veel water bevatten zijn automatisch zeer goed geschikt bij het vet verbranden omdat ze het metabolisme gaan stimuleren.

Ze bevatten ook een deel vezels. Niet zo veel eigenlijk, maar voldoende om het hongergevoel voor een deel te helpen onderdrukken.

Ideaal is dus om na de maaltijd een trosje druiven te eten. Dat zal helpen om de spijsvertering vlotter te laten verlopen en ook om het hongergevoel een langere tijd te onderdrukken.

Voordelen

Er zijn een groot aantal voordelen verbonden aan het eten van druiven. Zo zal het onder andere helpen bij het vet verbranden. Dit gebeurt grotendeels door een stof die wordt gevonden in druiven. Genaamd resveratrol. Deze stof zal ervoor zorgen dat vetcellen sneller kunnen worden aangesproken bij de vet verbranding.

Daarnaast bieden druiven ook bescherming voor het hart. De resveratrol beschermt ook nog eens de bloedvaten en zal op die manier de bloeddoorstroming gaan stimuleren.

Daardoor daalt het risico sterk op het krijgen van hartproblemen.

Er zijn ook een aantal onderzoeken die in de richting wijzen van de preventie tegen huidkanker. Al moet dit wel nog verder onderzocht worden.

Ook Interessant:  Kunnen we Afvallen met Zaden?


Download het gratis e-book De Buikspiercoach!

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 18, 2016 om 9:03 pm
Laatste update: juli 4th, 2018