Grapefruit helpt afvallen

grapefruit


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Grapefruit helpt afvallen

Grapefruit om af te vallen?

grapefruit helpt bij overgewichtWetenschappers hebben ontdekt dat het drinken van grapefruit sap met de maaltijden gezond is. Het grapefruit sap houdt de bloedsuiker spiegel in evenwicht. Het is van belang om grapefruit in je dieet te brengen wanneer je wilt afvallen.

Veel mensen die reeds zijn afgevallen beweren dat grapefruit hen helpt afvallen. Nu beginnen onderzoekers hen ook te geloven.

Met grapefruit afvallen : Het experiment

Een studie heeft ontdekt dat het drinken van grapefruit sap tijdens het eten van vettig eten de gewichtstoename met 1/5 doet dalen. Het onderzoek wees ook uit dat grapefruit heel goed kan dienen als een alternatief voor medicatie om de bloedsuiker in evenwicht te houden. Een belangrijk aandeel in het behandelen van diabetes. De onderzoeken werden gedaan op muizen. Maar onderzoekers zeggen dat de resultaten ook voor de mensen hetzelfde zouden zijn.

Professor Joseph Napoli van de universiteit van California Berkely stelde “We zien alle soorten beweringen over voeding, maar deze resultaten gebasseerd op uitgevoerde experimenten tonen aan dat grapefruit helpt afvallen.”

Het grapefruit dieet, ook het Hollywood dieet genaamd, gaat terug van de jaren 30 van de vorige eeuw. Er zijn een aantal bekende mensen die dit dieet volgen, waaronder Kylie Minogue.

grapefruit openHet houdt in dat je grapefruit eet of grapefruit sap drinkt bij elke maaltijd en minder calorieën inneemt. De onderzoekers ontdekten dat wanneer de muizen gevoed werden met vettige voeding 3 maanden lang. Dat de muizen die grapefruit sap hadden gedronken 18% minder wogen dan de muizen die gewoon water dronken.

Ook Interessant:  Supersnel buikvet verliezen

Ook hadden ze lagere bloedsuikerwaarden, ondanks dat ze hetzelfde te eten kregen en dezelfde beweging hadden als de andere muizen.

Er kon worden vastgesteld dat grapefruit net zo goed werkte als medicatie om de insuline te regelen.

Waarom helpt grapefruit afvallen?

Hoewel grapefruit hielp enkel afvallen bij vettige voeding. Er kon niet worden vastgesteld hoe het kwam dat grapefruit ervoor zorgde dat er minder gewicht toenam. De Britse Dieet vereniging zei dat grapefruit nu dringend moet worden getest op mensen om te zien of het kan helpen bij het stijgende aantal diabetes en obesitas patiënten. Op die manier kan grapefruit misschien helpen om de mensen te laten afvallen.

Verder werd er nog gezegd dat met grapefruit afvallen niet de totale aanpak is. Er moet worden gezorgd voor een goed gebalanceerd dieet met grapefruit. Niet enkel met de nadruk op grapefruit.


Download het gratis e-book De Buikspiercoach!

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 18, 2016 om 9:05 pm
Laatste update: juli 4th, 2018