Meest Verkochte Parfum Voor VrouwenSociale Media

Volg Ons Ook Op:

Vrouwen en parfum, het is bijna synoniem voor elkaar. Een vrouw die zich graag verzorgt en verwent gebruikt regelmatig parfum. Maar wat is nu het meest verkochte parfum voor vrouwen. Wat verkiezen ze om te gebruiken.

Elke dame die wel eens uitgaat of buiten gaat voor een lange periode, en die vergeet om haar speciale en unieke geurtje te spuiten, zal zich wel afvragen of ze wel voldoende goed ruiken.

Het kan ervoor zorgen dat we ons als vrouwen minder sterk voelen en kan aan ons zelfvertrouwen gaan knagen.

Het meest verkochte parfum vrouwen is niet meteen altijd een nieuw soort geur. Het is vaak een vertrouwde geur die vrouwen het speciale gevoel van zelfzekerheid geeft. En is dan ook de reden waarom deze behoort tot het meest verkochte parfum voor vrouwen.

1 Chance Chanel

meest verkochte parfum vrouwen

Chance van Chanel is het meest verkochte parfum voor vrouwen. Het betekent zoveel als geluk. En wordt symbolisch ook gegoten in een rond flesje. Wat het rad van fortuin moet symboliseren. Hoewel de verpakking hier echter een klein voordeel heeft om nieuwe klanten te verleiden.

Toch is het de unieke geur die ervoor blijft zorgen dat ook bij dames die de geur reeds kennen, toch zal blijven gebruikt worden.

Chance van Chanel is beschikbaar voor €129.99

2 Coco Mademoiselle Chanel

coco mademoiselle chanel

Deze geur van Chanel wordt vooral gekocht door jonge dames. Het flesje kwam het eerst op de markt in 2001 en heeft sindsdien meteen de top bereikt van het vrouwenparfum. Het meest verkochte parfum voor vrouwen is het net niet. Maar wel het meest verkochte parfum voor vrouwen onder de 30 jaar oud.

Coco Mademoiselle is beschikbaar voor € 114.00

Ook Interessant:  Behandeling met testosteron voor vrouwen met laag libido

3 Amazing Grace

amazing grace philosophy

Deze parfum heeft een zeer klassieke en vrouwelijke geur. Het wordt vooral gegeven als geschenk omdat het bij vrijwel elke dame in de smaak zal vallen. In de lijst met meest verkochte parfum voor vrouwen prijkt Amazing Grace momenteel op stek 3 voor 2017.

Amazing Grace is een relatief goedkoop parfum. We kunnen dit reeds krijgen voor slechts €37.08.

4 N°5 Chanel

no5 chanel best verkochte parfum vrouwenDeel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Nummer 5 van Chanel is niet het meest verkochte parfum voor vrouwen. Maar misschien was dat ook wel niet de intentie van het bedrijf. Dat is dan misschien ook de reden dat ze het nummer 5 gaven als naam?

Voor velen is het echter wel het meest gebruikte parfum. De reden waarom het momenteel slechts op de vierde stek staat is te vinden in zijn innovatie.

Sinds de creatie, midden de jaren 20 van de vorige eeuw. Is de geur en look bijna niets veranderd.

De N°5 van Chanel is vooral gebruikt door de Jetset. Dat komt omdat een flesje van slechts 7.5 ml reeds  € 119 bedraagt. Gelukkig houdt Chanel van zijn klanten en legt die dan ook graag in de watten. Zo bedraagt een navulling van maar liefst 60 ML slechts € 119.

Helaas moet men eerst het flesje kopen voor men de navulling kan gebruiken. Dat is dan ook de grootste reden waarom we met de N°5 slechts op een vierde plaats staan.

5 La vie est belle Lancôme

La vie est belle Lancome

La vie est belle betekent in het Frans, het leven is mooi. We kennen dit parfum vooral door Julia Roberts die het gebruikte in de vele commercials die werden gegeven voor dit geurtje.

Ook Interessant:  De temperatuur om te slapen is van levensbelang

Toch heeft dit niet elke dame kunnen overtuigen want het is nog steeds niet het meest gebruikte parfum voor vrouwen. Het prijkt momenteel op stek nummer 5.

Lancôme is echter vooral bekend om zijn huidsproducten. Het is dan ook verrassend, of net niet verrassend dat hun eau de parfum het nu ook goed doet.

De La Vie Est Belle van Lancôme is beschikbaar voor €51.99

6 Daisy Marc Jacobs

daisy marc jacobs parfums vrouwen

Niet het meest verkochte parfum voor vrouwen. Maar wel zeker de mooiste verpakking tot nu toe. Het is misschien wel de mannelijke naam van het merk die dit geurtje even de das om doet?

Toch heeft dit geurtje een zeer frisse en vrouwelijke touch. Het is een combinatie van fruit en bloemen waaronder aardbeien, viooltjes en jasmijn voor gebruikt worden.

De Daisy van Marc Jacobs is tijdelijk beschikbaar voor €64.

7 Flowerbomb Victor & Rolf

Flowerbomb Victor Rolf

Zeer leuk logo en een verpakking in de vorm van een granaat. Dit geurtje wordt vooral geprezen door dames met ballen. Het is niet meteen een geur die vaak wordt uitgeprobeerd door jongere dames. Maar vindt zijn markt vooral in de vrouwen boven de 35 jaar oud.

Het is niet meteen zijn geur die ervoor zorgt dat weinig jongere dames het uitproberen. De prijs is hier nogal aan de hoge kant. Om dit dan nog zacht uit te drukken.

Jongere dames zullen dan vooral aandacht besteden aan andere zaken. En zich niet gaan concentreren op zo’n dure parfums.

Oudere dames daarentegen willen zich aantrekkelijker maken en mannenblikken naar zich toetrekken met deze unieke geur.

Ondanks zijn prijskaartje is dit wel het meest subtiele en lekkere parfum voor vrouwen.

Ook Interessant:  Wat is de beste manier om de bikinilijn te ontharen

Het bevat een mix van rozen, fresia en orchideeën. En die bloemen zijn nu eenmaal gekend om zijn uitstekende geur.

De flowerbomb is enkel beschikbaar in de 50 ml.

8 J’adore Dior

J adore Dior

Ook één van de meest geprezen parfums in de reclames. Toch is dit slechts goed voor een achtste plaats in de lijst met meest verkochte parfum voor vrouwen.

Wat zou hier dan de oorzaak voor zijn?

Misschien omdat de geur vooral geschikt is tijdens de zomer. Zijn combinatie van rozen en jasmijn maken dit meer iets om  te dragen wanneer het zonnetje schijnt.

Hoewel dit wellicht niet de reden zal zijn, is het toch verrassend dat dit geurtje slechts op plaats 8 staat, ondanks de vele aandacht die het gekregen heeft in de media.

De 50 ml versie is beschikbaar voor €99.99, terwijl de 100 ml versie beschikbaar is voor €124.

9 Viva La Juicy – Juicy Couture

viva la juicy

Dit is een nieuwkomer in de top 10. En staat momenteel op nummer 9 in de lijst met meest verkochte parfum voor vrouwen.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Voor velen een echte verrassing, voor anderen een must. De geur is zeer fruitig want bestaat uit bessen. Maar ook jasmijn en vanille werden toegevoegd.

Een groot voordeel van dit geurtje is dat het enorm lang aanhoudt.

De Viva La Juicy is beschikbaar voor de prijs van €79.47

10 Light Blue – Dolce & Gabbana

light blue dolce gabbana

We sluiten de top 10 met meest verkochte parfum voor vrouwen af met een geurtje van Dolce & Gabbana.

Velen heten deze soort Italië in een flesje. De ingrediënten zijn onder meer citroen, limoen, appel, jasmijn, roos, bamboe en cederhout. Verder zijn er nog enkele andere ingrediënten aan toegevoegd.

Ook Interessant:  De ogen beter laten werken met natuurlijke middelen

Deze mix zo heel makkelijk voor een wirwar aan geurtjes kunnen zorgen. Maar toch zorgt het voor een samenhangende combinatie.

De geur is licht en fruitig. Het wordt vooral door dames geprezen tijdens de warme periode van het jaar. En zou misschien daarom slechts op nummer 10 zijn geraakt.

De light blue van Dolce & Gabbana is beschikbaar in:

Besluit

Het meest verkochte parfum voor vrouwen is niet alleen afhankelijk van de beste geur. Want de beste geur is voor iedereen anders. Er zijn ook nog heel wat andere factoren die een doorslaggevende rol spelen in het geheel.

Het oog wil ook wat. Daarom zullen dames die zich niet kunnen vinden in de verpakking, ook minder geneigd zijn om het uit te proberen. Een ander aspect is de prijs.

We zien hier vooral dat jongere vrouwen kiezen voor goedkopere varianten. Terwijl oudere dames meer aandacht besteden aan de geur zelf en aan de verpakking.