Testosteron gel herbeleef je tweede jeugd

testosteron gel


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Testosteron gel herbeleef je tweede jeugd

Waarom gebruiken mannen testosteron gel?

testosteron gel libido en erectieEr zijn mannen die testosteron gel smeren omwille van een medische reden, terwijl andere mannen dat dan weer doen om er jonger uit te zien. Of dat daadwerkelijk klopt is niet zeker. Je wordt er wel terug viriel van. Dat is zeker.

Mannen die op een natuurlijke manier niet genoeg kunnen aanmaken krijgen na een bezoek aan de dokter meestal de raad om een testosteron gel te gaan gebruiken. Wanneer je niet genoeg kan aanmaken dan voelt men zich futloos, moe, ook staat het libido meestal op een laag pitje. Testosteron gel is voor die mannen een zeer goed hulpmiddel.

Testosteron gel gebruiken is niet hetzelfde als doping. Het is ontwikkelt om oudere mannen en mannen die niet genoeg hormonen aanmaken te helpen.

Hoe werkt testosteron gel?

testosteron gel oudere mannenDe werking van testosteron gel gaat als volgt. Het mengsel wordt aangebracht op de huid. Het is belangrijk dat je dat op de juiste plaatsen doet. Aangeraden wordt dat je het mengsel aanbrengt op de schouders of op het bovenlijf. Wat je moet vermijden is de geslachtsdelen.

Er moet worden opgelet bij direct contact met partner of kinderen. Het doorsmeren van de testosteron gel kan bij vrouw en kinderen voor ongewenste effecten zorgen. Zoals een zwaardere stem bij vrouwen en een hogere beharing, een verstoorde menstruatie…

Het voordeel ervan ten opzichte van injecties is dat je met testosteron gel de ganse dag door een constant testosterongehalte blijft behouden. Terwijl je bij de injecties pieken en dalen kunt ervaren. Dat gaat dan gepaard met een overdreven seksuele drang tijdens de pieken, tot een zeer neerslachtige bui tijdens de dalen.

Ook Interessant:  7 Voedingsmiddelen die aromatase remmen

Verhoogde spierkracht

testosteron gel verhoogt spierkrachtEen daling van het testosteron zorgt ervoor dat we minder spierkracht zullen hebben. We zullen ook minder spiermassa opbouwen en uiteindelijk ook spiermassa en spierkracht verliezen. Dat zorgt ervoor dat we sneller overgewicht opstapelen en dus extra vet zullen opslaan. Bij oudere mannen zien we dat vaak nestelen in de borsten. Mannen kunnen daardoor dan mannenborsten of gynaecomastie ontwikkelen. Dat is niet altijd als een gevolg van het tekort aan het hormoon. Hoewel dit meestal wel het geval is, toch kan dit ook ontstaan als een gevolg van een te hoog oestrogeen in vergelijking met het mannelijk hormoon.

Verbeterde gemoedstoestand

verbeterde gemoedstoestand mannenBij alle mannen zien we bij het gebruik van testosteron gel een verbetering van de gemoedstoestand. Wanneer het mannelijk hormoon gaat dalen zullen we te maken krijgen met een reeks symptomen. Die zullen we niet allemaal meteen gaan linken aan het dalend testosterongehalte.

Maar die houden in dat we ons neerslachtig zullen voelen, dat we minder actief worden. Ook dat we minder zin hebben in seks met onze partner en vaak ook te maken hebben met erectiestoornissen.

Dat zijn allemaal symptomen en problemen die kunnen worden opgelost door testosteron gel te gaan gebruiken. Logischerwijs zorgt dit dus voor een enorme verbetering van de gemoedstoestand.

Bijwerkingen van Testosteron Gel

Het zijn natuurlijk niet allemaal voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van testosteron gel. We moeten daar ook zeker de nodige aandacht aan besteden. Eerst en vooral kunnen we de mensen die het willen gebruiken in zekere zin geruststellen. Er is geen directe link tussen het gebruik en prostaatkanker.

Ook Interessant:  Ongezonde levensstijl verlaagt je testosteron!

Echter zijn er verscheidene bronnen die het tegengestelde beweren. Toch werden via wetenschappelijke onderzoeken, niet meteen meer gevallen vastgesteld van prostaatkanker bij mensen die testosteron gel gebruiken. Integendeel zelfs, prostaatkanker zal vaker ontstaan als een gevolg van lage hoeveelheid mannelijk hormoon of zinktekort.

Wat we wel kunnen melden is dat de kans op vergrote prostaat licht gaat stijgen. Een vergrote prostaat kan een groot aantal problemen met zich meebrengen. Voorbeelden zijn pijn tijdens het plassen, voortdurend moeten plassen inclusief nachtplassen.

Verminderde zin in seks wegens pijn. Het komt maar weinig voor maar het is toch belangrijk om jezelf totaal te kunnen uitsluiten voor deze eventuele problemen. Om die redenen dienen we ons zeker 3 tot 6 maanden na het gebruik van testosteron gel laten onderzoeken op een eventuele vergroting van de prostaat. Indien we daar last van hebben dan kunnen we het middel niet langer gebruiken.

Andere bijwerkingen zijn:Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

  • Versnelde hartslag
  • Hartkloppingen
  • Agressie
  • Enorm hoog libido
  • Haaruitval
  • Borstvorming

Conclusie

testogel androgel kopenTestosteron gel zorgt voor een gezondere zin in seks, een beter gevoel en vooral een jonger gevoel. Dat is de grootste reden waarom de meeste mensen die het gebruiken het eigenlijk niet eens nodig hebben. Maar ze hebben meer zin in seks, ze voelen zich energieker en beter. Dus bljven ze de testosteron gel gebruiken.

Testosteron gel is volledig legaal en indien je het online koopt heb je in veel gevallen niet eens een voorschrift nodig van de dokter. Dat is handig natuurlijk, want zulke zaken zijn niet altijd makkelijk om te gaan vragen aan de dokter.

Ook Interessant:  testosteron gel kopen waar op letten?

Gerelateerde Posts