testosteron gel kopen waar op letten?

testosteron gel kopen


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

testosteron gel kopen waar op letten?

Testosteron gel kopen – Gebruik

testosteron gel kopen

Testosteron gel kopen is het mannelijk hormoon vervangen bij volwassen mannen wanneer het lichaam niet voldoende of geen hormoon meer kan aanmaken uit zichzelf. Het kan ook worden gebruikt voor andere problemen. Echter komt het meer voor bij oudere mannen dan bij jongere mannen. Omdat naarmate we ouder worden, minder en minder hormonen gaan aanmaken. Velen beweren dat testosteron gel verjongend werkt. En vaak is dat wel zo.

Testosteron gel kopen wordt beter vermeden wanneer :

 • Men allergisch is aan bepaalde ingrediënten in testosteron gel
 • Vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven, of willen zwanger worden
 • Wanneer je borstkanker of prostaatkanker hebt

Vooraleer we testosteron gel kopen

Sommige medische condities kunnen reageren op testosteron gel. Neem contact op met je dokter of apotheek wanneer je medische problemen hebt of wanneer een van de volgende op jou persoonlijk van toepassing zijn :

 • Wanneer je zwanger bent of wilt zwanger worden, borstvoeding geeft
 • Wanneer je hartproblemen hebt
 • Wanneer je kanker of diabetes hebt
 • Wanneer je geschiedenis hebt met het vormen van bloedklonters
 • Wanneer je insuline gebruikt

Testosteron gel kopen – Hoe gebruiken

Lees eerst de handleiding en hou je zeker aan de aangewezen hoeveelheid.

Daarnaast kan je bij vragen altijd terecht bij de dokter of apotheek.

Testosteron gel werkt beter wanneer het elke dag op hetzelfde moment wordt aangebracht.

Testosteron gel kopen – Androgel

testim testosteron gel

Androgel is een gel die testosteron bevat. Het wordt aangebracht door de huid om lage testosteronwaarden te behandelen. Ze behoren tot een klasse medicijnen die we de androgenen noemen. Andere mannelijke hormoon-vervangingstherapieën zijn androderm, Axiron, Testim en Fortesta. De meest gebruikte in onze landen zijn androgel en testim.

Ook Interessant:  Kruiden Die Het Testosteron Verhogen

Het mannelijke seksuele hormoon is zeer belangrijk voor de seksualiteit. Het is het grootste mannelijk sekshormoon en is verantwoordelijk voor de normale groei en de ontwikkeling van de mannelijke seksuele organen.

De effecten zijn de ontwikkeling van de prostaat, penis, balzak, beharing op het lichaam, het krijgen van een diepere stem en een verhoogde spiermassa.

Te weinig mannelijk hormoon leidt tot erectieproblemen, laag libido, vermoeidheid en weinig energie, depressie volgt wanneer een lange periode te weinig testosteron wordt aangemaakt.

Om dit allemaal op te lossen kunnen we dus testosteron gel kopen. We kunnen daarvoor androgel of testim gebruiken. Dat kan online veilig en zonder voorschrift van een dokter.

Androgel of testim mag gebruikt worden door mannen ouder dan 18 jaar wanneer er te weinig lichaamseigen mannelijke hormonen worden aangemaakt.

Testosteron gel kopen – Bijwerkingen

bijwerkingen testosteron gelDeel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Wanneer we testosteron gel kopen en gaan gebruiken kunnen we te maken krijgen met enkele bijwerkingen. Deze bijwerkingen kunnen variëren en zijn hoofdzakelijk afhankelijk van de dosis en van het tekort aan testosteron. Ook persoonlijke gevoeligheid speelt hierbij een grote rol.

Bijwerkingen die kunnen optreden zijn onder andere :

 • Hoofdpijn
 • Hoge bloeddruk
 • Acne
 • Jeuk
 • Verhoogde sekslust

Bewaring en Dosering

Androgel of testim dient te worden bewaard in temperaturen tussen de 15 en de 30 graden celsius.

De aanbevolen dosis om te starten bedraagt 50 mg en wordt een keer per dag aangebracht op de huid van de schouders, bovenarm of buikomgeving. De dosis kan worden verhoogd wanneer de effecten onvoldoende zijn.

Ook Interessant:  Zink : Waarvoor hebben we het allemaal nodig?

Het maakt weinig verschil waar de testosteron gel wordt aangebracht. Het is echter belangrijker dat we het elke dag op hetzelfde moment aanbrengen.

Interacties

Het hormoon kan de bloedsuikerwaarden verlagen. Wanneer insuline wordt gebruikt door patiënten die lijden aan diabetes kan er minder insuline gebruikt worden. Het kan zelfs voor sommige diabetici beter niet worden gebruikt.

Om die reden raadpleeg je beter eerst een dokter wanneer je lijdt aan diabetes.

Wanneer gebruik je Androgel Of Testim?

Androgel of Testim is bedoeld voor mannen die minder lichaamseigen hormonen kunnen produceren. Het mannelijk seksueel androgeen hormoon wordt aangemaakt in onze teelballen. Door het ouder worden daalt onze aanmaak van testosteron. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Om die reden kunnen we producten als androgel en testim gebruiken.

Verminderd testosteron

Naarmate we ouder worden kunnen we dus te maken krijgen met een tekort aan het hormoon. Het hormoon wordt aangemaakt in onze zaadballen. Dit gebeurt door de leydigcellen. Een ander hormoon is daarbij ook van belang. Het hormoon LH. Dit LH hormoon wordt geproduceerd in de hypofyseklier.

Naarmate meer hormoon wordt geproduceerd in de zaadballen, zal er automatisch minder LH hormoon worden geproduceerd in de hypofyse.

Wanneer minder en minder hormoon in de zaadballen wordt geproduceerd, zal er dus een hogere productie van LH hormoon zijn. Het is dus belangrijk dat deze 2 hormonen in balans zijn.

Wanneer we met te weinig mannelijke hormonen te kampen krijgen, kan dit te maken hebben met een verminderde functie van de hypofyse. Daardoor zal de hypofyse minder LH gaan aanmaken. En zal dit uiteindelijk leiden tot een verminderde aanmaak van testosteron.

Ook Interessant:  Behandeling met testosteron voor vrouwen met laag libido

Nog een mogelijkheid is dat onze leydigcellen niet voldoende in staat zijn om testosteron aan te maken. Daardoor zal onze hypofyse meer LH hormoon gaan aanmaken, maar zullen de leydigcellen toch nog minder hormonen gaan produceren.

Problemen

Problemen die kunnen ontstaan door te weinig testosteron kunnen variëren :

 • Lager libido
 • Weinig spieren
 • Hogere stem
 • Meer vetopslag
 • Vermoeidheid
 • Weinig energie
 • Depressie

Conclusie

Wanneer we te maken krijgen met een tekort aan het mannelijk hormoon kunnen we testosteron gel kopen. Dit zal ervoor zorgen dat we het tekort aan lichaamseigen hormonen kunnen compenseren door deze gel toe te voegen.

Op die manier worden de problemen opgelost en hebben we meer zin in seks, hebben we een verhoogde spieropbouw en voelen onszelf een stuk beter.

Om dit probleem op te lossen kunnen we androgel of testim gebruiken.

Comments are closed.