Testosteron Gel Voor Vrouwen Gebruiken

testosteron gel voor vrouwen


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Testosteron Gel Voor Vrouwen Gebruiken

Testosteron gel voor vrouwen is gelijk aan de testosteron gel voor mannen. Ze kunnen dus een testosteron gel gebruiken die uiteindelijk voor mannen was ontwikkeld.

Het gebruik van testosteron gel voor vrouwen

Vrouwen worden soms geadviseerd om een gel zoals Androgel te gebruiken gedurende enkele dagen. Een ander product Testim, wordt afgeraden voor vrouwen.

Je kan dan elke dag een kleine hoeveelheid testosteron aanbrengen op de huid en op die manier genieten van de positieve effecten die het hormoon heeft op vrouwen. De gel wordt aangebracht op de armen of op de schouders. Je dient elke dag te veranderen van arm of schouder om eventuele irritatie te vermijden.

De effecten zijn dat het libido terugkomt. Je dient het natuurlijk niet in dezelfde hoeveelheden te gebruiken als mannen. Want je wilt natuurlijk geen overvloedig libido dat je niet meer onder controle kunt houden.

Je zal zelf merken bij het gebruik welke dosis van toepassing is voor jezelf. Beginnen doe je best bij een halve aanbevolen dosis voor mannen. Indien dit te hoog is kan je de volgende dag nog verlagen of verhogen indien nodig.

Testosteron gel voor vrouwen bestaat niet dus ben je verplicht om de producten die voorhanden zijn en bedoeld zijn voor mannen te gebruiken.

Daar zijn niet meteen grote gevaren aan verbonden zolang je niet dezelfde hoeveelheden als voorgeschreven voor mannen gaat gebruiken.

Het is belangrijk voor vrouwen tijdens en na de menopauze dat ze het libido kunnen behouden, dus kan een kleine hoeveelheid mannelijk androgeen seksueel hormoon daarbij zeker helpen.

Ook Interessant:  testosteron gel kopen waar op letten?

Het gebruik van testosteron gel voor vrouwen zal zeker niet alleen het libido terug op een normaal niveau brengen. Ook de algemene staat van welzijn wordt verhoogd. Je krijgt minder te maken met opvliegers en lusteloze gevoelens.

Je zult duidelijke een verhoogde energie ervaren. Alsof je terug 20 bent. Dat is heel leuk natuurlijk en zeer belangrijk wanneer je door deze moeilijke periode gaat in je leven.

Het verbeterde libido en het verhoogde zelfvertrouwen zal ook duidelijk deugd doen voor de relatie. Je partner wordt meer tevreden en je voelt je zelf ook veel gelukkiger.

Niet meteen neveneffecten bij testosteron gel voor vrouwen

Er komen meestal niet meteen neveneffecten kijken bij het gebruik van testosteron gel voor vrouwen.

Geen acne of haren die uitvallen. Ook geen diepere stem die meestal wordt veroorzaakt door testosteron. Dit komt gedeeltelijk doordat mannen automatisch meer testosteron hebben dan vrouwen.

En wanneer slechts een halve dosering gebruikt wordt, deze effecten van testosteron bij vrouwen praktisch niet zullen merkbaar worden.

Er is duidelijk een verbetering in het gevoel van eigenwaarde. De levenservaring wordt positiever bij het gebruik van deze producten bij vrouwen tijdens en na de overgang.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Er kunnen echter wel licht pijnlijke borsten optreden als mogelijk neveneffect van het gebruik van testosteron gel voor vrouwen. Maar dat komt ook minder voor. Dan kan altijd een lagere dosis gebruikt worden.

Wanneer wordt het gebruikt?

Bij vrouwen die hun eierstokken zijn weggenomen. Die kunnen uit zichzelf geen testosteron meer aanmaken en hebben duidelijk een verlaagde drang naar seks en voldoening.

Ook Interessant:  Testosteron gel herbeleef je tweede jeugd

Vrouwen die een laag libido hebben kunnen het gebruiken. Dit kan zijn door de overgangsperiode. Maar dit kan ook zijn door relationele problemen, depressie of andere zorgen.

Gebruik het niet wanneer je :

  • Nog zwanger wilt worden of zwanger bent
  • Wanneer je borstkanker hebt of gehad hebt
  • Hoge cholesterol hebt of een hartziekte
  • Een leverziekte hebt

Er zijn geen effecten bekend op de lange termijn. Om die reden is het aan te raden om testosteron gel voor vrouwen niet langer dan 6 maanden aan een stuk te gebruiken. Het is nog niet duidelijk of er een verhoging is op bepaalde hartaandoeningen na langdurig gebruik.

De negatieve effecten wegen niet op tegen de positieve effecten

Elke medicijnen hebben duidelijk neveneffecten. Maar veel mensen voelen de neveneffecten niet. Zeker bij testosteron gel voor vrouwen zijn de positieve effecten veel sterker dan de vaak milde neveneffecten.

Ook zullen, als er zich al neveneffecten voordoen, zullen die meestal na enkele dagen verdwijnen.

Wanneer je de neveneffecten te ernstig vindt kan je er altijd over praten met je dokter. Die kunnen bijvoorbeeld zijn :

  • Iets kleinere borsten
  • Acne of een vette huid
  • Grotere clitoris

Wanneer je moeilijker kunt ademhalen na het gebruik van de testosteron gel voor vrouwen dien je onmiddellijk de dokter te verwittigen.

Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent, zwanger wilt worden, of borstvoeding geeft. Indien je toch dit product dient te gebruiken en de kans bestaat dat je zwanger kan worden, gebruik dan een voorbehoedsmiddel om zwangerschap te voorkomen.

Waar kan je testosteron gel voor vrouwen kopen?

Je kan Androgel online kopen of je kan een voorschrift vragen aan de dokter om het te halen in de apotheek.

Ook Interessant:  7 Voedingsmiddelen die aromatase remmen

Gerelateerde Posts

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 18, 2016 om 1:28 pm
Laatste update: september 24th, 2016