Testosteron verhogen met deze 5 soorten fruit

testosteron verhogen met fruit


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Testosteron verhogen met deze 5 fruitsoorten

Testosteron verhogen met fruit

Er zijn vele voedingsmiddelen die het testosteron verhogen. Echter zijn niet veel mensen op de hoogte van de krachtige effecten die sommige fruitsoorten hebben op het mannelijk seksueel hormoon.

Gelukkig is dat niet waar. Er zijn vele soorten fruit die helpen het testosteron verhogen. Wanneer je niet zo’n fan bent van zoet fruit, omdat ze nogal hoog zijn aan fructose en de lever kunnen belasten. Zijn de meeste fruitsoorten die we daarvoor kunnen gebruiken relatief laag aan fructose. Fruitsoorten die hoog zijn aan fructose kunnen ook worden gegeten maar niet meerdere malen gedurende de dag. De effecten zullen natuurlijk niet hetzelfde zijn als een supplement om de mannelijke hormonen op te krikken. Maar ze zijn altijd handig als aanvulling.

Mangosteen

Mangosteen ziet eruit als een gewone ronde bol. Maar de bestanddelen in het fruit hebben interessante resultaten aangegeven.

mangosteen testosteronDe wetenschappers aan de universiteit van Illonois, Chicago hebben ontdekt dat sommige bestanddelen in mangosteen sterke anti oestrogene werking hebben.

Volgens het onderzoek zou mangosteen zelfs het oestrogeen sterker doen dalen dan bij het medicijn Letrozole. Door de sterke daling van het oestrogeen heeft dat een krachtige werking op de aanmaak van het mannelijk seksueel hormoon.

We kunnen mangosteen kopen in de vorm van een supplement. Of via geconcentreerd mangosteensap.

Granaatappel

granaatappelGranaatappel is zonder twijfel één van de belangrijkste fruitsoorten waarop je moet focussen wanneer je wilt het testosteron verhogen op een natuurlijke manier.

Granaatappel verbetert potentie. Dit komt grotendeels door zijn bloeddrukverlagende werking en zijn ontspannende eigenschappen op de bloedvaten.

Ook Interessant:  Testosteron gel herbeleef je tweede jeugd

In een studie verhoogde granaatappel het testosteron met 24% in gezonde deelnemers.

Ook werd ontdekt dat sommige bestanddelen een anti oestrogene werking hebben door de aromatase tegen te werken die testosteron omzet in oestrogeen.

We kunnen granaatappelsap kopen in een bioshop of online. Zorg er alleen voor dat ze geen toegevoegde suikers bevatten.

Rode Druiven

rode druivenRode druiven zijn rijk aan polyfenolen en dat heeft een positief effect op het hormoon. Het gaat om het polyfenol resveratrol. Daar zijn reeds aan aantal studies naar uitgevoerd.

Eerst werd gezien dat het de aromatase tegenwerkt. Het stimuleert de productie van het hormoon en sperma. Ook behoort resveratrol tot de anti-oestrogeen supplementen, sterk genoeg om borstkankercellen te vernietigen.

Avocado

avocadoAvocado is een superfood gevuld met de juiste voedingsstoffen voor een gezonde aanmaak van het mannelijk hormoon. Het is volgepakt met natuurlijke cholesterol, die gelinkt wordt met een verhoogde productie van het hormoon. Het is hoog aan onverzadigde vetzuren, dat zorgt er ook voor dat we het testosteron verhogen. Ook is avocado rijk aan vitamines K en A.

Citrusfruit

citrusvruchten testosteron verhogendCitrusfruit is niet alleen zeer lekker maar het is ook gezond op vele verschillende manieren. Let wel dat citrusfruit veel fructose bevat. Dat kan zorgen voor een overbelasting van de lever wanneer je er teveel zou van eten.Deel dit artikel met je vrienden:

Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Citrusfruit gaat testosteron verhogen doordat het rijk is aan vitamine C en op die manier het stresshormoon cortisol verlaagt. Cortisol en testosteron werken mekaar tegen. De minste daling aan cortisol zal een stijging aan testosteron opleveren.

Ook Interessant:  Kruiden Die Het Testosteron Verhogen

Ten tweede zijn citrusfruit anti-oestrogeen. Ze hebben een aromatase blokkerende werking. Dat komt door de limones, zij werken vooral de omzetting naar oestrogeen tegen.

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 14, 2016 om 11:45 pm
Laatste update: september 19th, 2017